Μάθε τα πάντα για τα ακρυλικά νύχια!

Rating: 4.4/5. From 7 votes.
Please wait...

Το ακρυλικό νύχι δημιουργείται από την ανάμιξη ενός υγρού μονομερούς και μιας πολυμερικής σκόνης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας σκληρής προστατευτικής στρώσης πάνω από το φυσικό νύχι. Η σταθεροποίηση γίνεται στον αέρα, χωρίς χρήση λάμπας και στη συνέχεια μπορούμε να απλώσουμε οποιοδήποτε χρώμα θέλουμε. 

Εάν ένα νύχι σπάσει, μπορείτε σχεδόν πάντα να το φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι! Προσοχή όμως! Μην αρχίσετε με τις λίμες «τσικι-τσικι» στο γραφείο εν ώρα εργασίας, γιατί «τσίκι – τσίκι» θα δείτε και το χαρτί της αποζημίωσης καλοκαίρι μήνα!

Η αφαίρεση είναι απλή όταν πραγματοποιείται από επαγγελματία. Τα νύχια μουλιάζουν σε ειδικό υγρό και μετά αφαιρούνται με απαλές κινήσεις, όπως γίνεται και στο ημιμόνιμο βερνίκι.  

Είναι πολύ δυνατά. Ειδικά εάν επιλέξετε έναν καλό τεχνικό, που κάνει χρήση ποιοτικών υλικών, θα δείτε ότι το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει αναλλοίωτο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Τι πρέπει να προσέξουμε όταν κάνουμε ακρυλικά 

Μπορεί να καταστρέψουν τη βάση του φυσικού νυχιού σας, δημιουργώντας έδαφος για ανάπτυξη μικροβίων ή μυκήτωνεξαιτίας του λιμαρίσματος. 

Η εφαρμογή περιλαμβάνει δυνατά χημικά και πιθανές δύσοσμες αναθυμιάσεις όσο σταθεροποιείται, οπότε θα πρέπει να αποφεύγεται εάν δεν αντέχετε τις έντονες μυρωδιές, είστε έγκυος ή αηδιάζετε εύκολα με τις δυσοσμίες. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Calendar
October 2019
M T W T F S S
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.