Συμβουλές για λαμπερή όψη της επιδερμίδας μας!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Τα μάτια έχουν καταλυτικό ρόλο στην όψη του προσώπου και πολλές φορές μαρτυρούν όχι μόνο την ηλικία αλλά και την κούραση. Ακόμη και το καθημερινό στρες αποτυπώνεται στα μάτια. 

Γι’ αυτό πρέπει να τα φροντίζουμε πολύ προσεκτικά. Κυρίως αν ο τρόπος ζωής και κυρίως το επάγγελμα επιβάλλουν ώρες μπροστά από μία οθόνη υπολογιστή τότε τα μάτια θέλουν ακόμα περισσότερη προσοχή. Γίνονται πιο ευάλωτα και σιγά σιγά παίρνουν μία κουρασμένη όψη, δημιουργώντας μαύρους κύκλους.

Ένα λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα ωστόσο είναι η αρχή για μία άψογη εμφάνιση. Επομένως, χρειάζεται όλες να βρούμε τη δική μας ρουτίνα αλλά και το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα μάτια μας και θα κάνει το βλέμμα μας να λάμπει! 

#1. Το πρώτο βήμα για ξεκούραστα μάτια είναι μία καλή ενυδατική κρέμα. Πολλές φορές δεν παίζει ρόλο η ηλικία αλλά οι ανάγκες που έχει το κάθε πρόσωπο. Ξεκινήστε με μία απλή ενυδατική πρωί-βράδυ και όταν το κρίνεται απαραίτητο προχωρήστε σε μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών.

#2. Έχει μεγάλη σημασία να βάζετε σωστά την κρέμα ματιών. Ξεκινήστε να την απλώνετε γύρω από το κόκκαλο των ματιών πάνω και κάτω, αποφεύγοντας την εσωτερική γωνία και την εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή ακριβώς κάτω από τα μάτια. Κάντε απαλές κινήσεις κι ελαφρά χτυπηματάκια με τα ακροδάχτυλα.

#3. Φροντίστε να έχετε πάντα καλοσχηματισμένα φρύδια. Παίζουν σημαντικό ρόλο στην όψη των ματιών.

#4. Βρείτε το κατάλληλο μακιγιάζ που θα αναδεικνύει τα μάτια σας, σύμφωνα πάντα με το σχήμα που έχουν. Ένα καλό concealer σαν βάση θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το βλέμμα.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Calendar
February 2020
M T W T F S S
« Jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.