Το glass hair είναι εκείνη η τάση που θέλει τα μαλλιά μας πολύ, πολύ λαμπερά!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

                                                                                                       

Τα Glass Hair πήραν το όνομά τους από τον τρόπο κουρέματος, αφού είναι τόσο edgy το κόψιμο που είναι σαν τα έκοψε γυαλί. 

Αν θέλεις, να το υιοθετήσεις, δεν έχεις παρά να πάρεις ένα ξηρό λάδι που χαρίζει λάμψη αλλά και μαλακή όψη στα μαλλιά ενώ για ένα απόλυτα ίσιο αποτέλεσμα επέλεξε μία πρέσα ισιώματος. 

Οι έρευνες έχουν δείξει όσο πιο κρύο το νερό τόσο πιο δυνατά τα μαλλιά. Και αυτό γιατί το ζεστό νερό σε συνδυασμό με κάποιες τεχνικές εργασίες έχει ως αποτέλεσμα να χάνονται κάποια αμινοξέα της τρίχας τα οποία παίζουν ρόλο στον σχηματισμό της και την δύναμή της. Άρα, με όσο πιο κρύο νερό ξεβγάζεις τα μαλλιά σου τόσο πιο δυνατή γίνεται η τρίχα γιατί ενεργοποιούνται ξανά αυτά τα αμινοξέα. 

Το στέγνωμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ώστε να έχουμε μαλλιά λαμπερά. Τα σωστά βήματα είναι να καλύψουμε τα μαλλιά με μια πετσέτα για πολύ ώρα ώστε να φύγει η περισσότερη υγρασία, να κάνουμε ένα καλό ταμπονάρισμα και μετά να βάλουμε πιστολάκι ξεκινώντας με μεσαία σκάλα και όταν τα μαλλιά έχουν στεγνώσει να πάμε στην μεγαλύτερη. Επίσης, χρησιμοποιούμε πάντα ένα προϊόν θερμοπροστασίας και αποφεύγουμε τις στρογγυλές βούρτσες που τις ακουμπάμε πάντα στο στόμιο από το πιστολάκι. Η σωστή βούρτσα είναι μια φαρδιά για γυάλισμα με την οποία χτενίζουμε απλώς τα μαλλιά μας ενώ το πιστολάκι ακολουθεί παράλληλα την φυσική φορά της τρίχας. 

 Αυτή τη φορά η μόδα προστάζει μαλλιά που είναι απαλά και λαμπερά σαν γυαλί. 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Post Calendar
July 2019
M T W T F S S
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.
ARE YOU READY FOR BEAUTY NEWS?
ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ?
Το όνομα και το email σας τα προσέχουμε σαν την ομορφιά μας.