Όλα όσα θέλεις να μάθεις για την εταιρεία καλλυντικών NIP + FAB!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Το NIP + FAB ιδρύθηκε το 2010 στο Λονδίνο και σήμερα διανέμεται παγκοσμίως και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 10 χώρες μέσα από τους μεγαλύτερους εμπόρους λιανικής πώλησης ομορφιάς. 

Η NIP + FAB σειρά περιποίησης προσώπου προσφέρει καινοτόμα συστατικά που προσφερουν άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, παρέχοντας στοχευμένες και αποτελεσματικές επιδιορθώσεις για την ομαλή, σταθερή, ενυδατωμένη και σφιχτή επιδερμίδα. 

Τα προϊόντα μακιγιάζ της NIP + FAB δημιουργούν μια άψογη επιδερμίδα με αποχρώσεις βάσης μακιγιάζ που προσαρμόζονται και βελτιώνουν το περίγραμμα και τονίζουν τα όμορφα σημεία του προσώπου σας! 

Το story της εταιρίας NIP+FAB ξεκινά όταν η Ελληνίδα Μαρία Χατζηστεφανή, ιδρύτρια του luxury beauty brand #Rodial, δημιούργησε την NIP+FAB προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις καινοτόμες και πολύ αποτελεσματικές θεραπείες της Rodial, σε μία πιο οικονομική σειρά που θα μπορεί κάθε γυναίκα να αποκτήσει. Οι εξειδικευμένες σειρές με το GlycolicAcid ή το DragonsBlood προσφέρουν στοχευμένες λύσεις για να διορθώσουν, να λειάνουν, να ενυδατώσουν και να κάνουν πιο σφριγηλή και λαμπερή την επιδερμίδα. 

Τα προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε εδώ  καθώς και σε διαθέσιμα φαρμακεία!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.