Όλα όσα θες να γνωρίζεις για την τεχνική Tie-dye hair!

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

Η τάση της πολυχρωμίας είναι δημοφιλής σε όλο τον πλανήτη, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι καλλιτέχνες που διαρκώς εντυπωσιάζουν με καινούργιες τεχνικές, όπως αυτή του Tie-dye hair! 

Η Αμερικανίδα hair colorist Kelsey Pebler είχε αντλήσει έμπνευση από τα ψυχεδελικά prints και ήθελε να φτιάξει ένα σχέδιο το οποίο θα αναδεικνυόταν πάνω στα μαλλιά. Στις πρώτες προσπάθειες απλώς τοποθετούσε το χρώμα πάνω στα μαλλιά και εκεί παρατήρησε την επαναληψιμότητα των σχεδίων που υπάρχουν στις αντίστοιχες μπλούζες. Μόλις το είδε αυτό, αποφάσισε να κινηθεί με μια διαφορετική ιδέα και στην ουσία όλο το εγχείρημα έγινε… από τύχη. Για άλλη τεχνική πήγαινε και άλλη της βγήκε. Σημασία όμως, έχει το αποτέλεσμα. 

Οι αποχρώσεις που τοποθέτησε στα τμήματα προέρχονταν απευθείας από τα ψυχεδελικά σχέδια που έβλεπε στις μπλούζες tie-dye. Μερικές από αυτές είναι το γαλάζιο, το λαχανί, το μωβ και το φούξια. Οι ιδιαίτεροι τόνοι σίγουρα θυμίζουν κάτι ξεχωριστό. Παράλληλα, μέσα στο λουκ τοποθέτησε και πιο ανοιχτά και funky χρώματα, όπως ροζ και κίτρινο. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.