Επώνυμα προϊόντα ομορφιάς που μόλις κυκλοφόρησαν και θα σας χαρίσουν την φρεσκάδα που αναζητάτε!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

 

 

Για ένα φίνο αποτέλεσμα, που θα σας χαρίσει ζωντάνια και φρεσκάδα στην όψη νομίζω ότι βρήκα τα νέα προϊόντα ομορφιάς που κυκλοφόρησαν από τις αγαπημένες μας εταιρίες! Η επιλογή φυσικά δική σας ανάλογα με τις ανάγκες σας!    

 

 

The Essential Face Palette 

Δημιουργήστε άμεσα μία εμφάνιση που προσδιορίζει και ενισχύει τα χαρακτηριστικά σας, στο πρόσωπο και στα μάτια, με φυσικό τρόπο. Επιλέξτε μία παλέτα με βάση τον τόνο του δέρματος σας, Light ή Deep.  

 

 

URBAN DECAY Backtalk Eye & Face Palette  

 

Dior Spring 2018 Makeup Collection 

Κάθε χρωματική αρμονία συντέθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε τα αποτελέσματα και τα χρώματα μιας παλέτας να μπορούν να αναμιχθούν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα τέλεια ισορροπημένο μακιγιάζ.  

 

 

Catrice SpectraLight Eyeshadow Glow Kit 010 Manic Pixie Dream Girl 2g 

Glamour Trio. Αυτό το ειδικό σετ σκιών ματιών περιλαμβάνει τρεις ψημένες σκιές ματιών με μία μεταλλική και δύο ολογραφικές υφές, κάθε μία για μακιγιάζ ματιών με μια επιπλέον λάμψη. Υπάρχει μια επιλογή από δύο χρωματικούς συνδυασμούς: ένα βασισμένο σε φωτεινό ροδακινί, το άλλο με δροσερό παστέλ μέντας. Και τα δύο τρίο συλλαμβάνουν αποτελεσματικά ολόκληρο το φάσμα του φωτός. Για φωτεινά μάτια!  

 

 

TARTE Be A Mermaid & Make Waves Eyeshadow Palette  

La Vie en Glow Highlighting Palette  

Παλέτα highlighter για εύκολο no make up make up look! Τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις, για να δημιουργήσεις τους δικούς σου συνδυασμούς.Είναι τόσο φυσικό, που όλοι θα νομίζουν ότι … ξύπνησες ακριβώς έτσι! 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.