Τα Sachajuan είναι τα προϊόντα hair styling που πρέπει να δοκιμάσεις!

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...

 

 

 Η Sachajuan γεννήθηκε από τους διεθνώς καταξιωμένους Σουηδούς κομμωτές Sacha Miticand και Juan Rosenlind και πήρε το όνομά της από τον συνδυασμό των μικρών τους ονομάτων.     

Μετά την παγκόσμια επιτυχία που γνώρισαν οι κομμωτές αναλαμβάνοντας το hair styling για λογαριασμό κορυφαίων περιοδικών μόδας όπως η Vogue, το Elle, το Allure κ.α. αποφάσισαν το 2003 να δημιουργήσουν το brand προκειμένου να καλύψουν την ανάγκη για πολύ αποτελεσματικά προϊόντα επαγγελματικής περιποίησης για τους κομμωτές τα οποία όμως θα ήταν τόσο απλά στη χρήση ώστε να μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν άνετα και από εμάς στο χώρο μας.     

 

 

Το μυστικό που κρύβεται πίσω από  την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της εταιρείας είναι η τεχνολογία Ocean Silk.

Πρόκειται για μία θαυματουργή φόρμουλα που αποτελεί τη βάση που προσφέρει υγιή λάμψη, ελαστικότητα και όγκο, σε όλους τους τύπους μαλλιών! 

Τα αποτελέσματα με τη χρήση των προϊόντων είναι άμεσα και εμφανή, ενώ μέρα με τη μέρα τα μαλλιά μεταμορφώνονται στην καλύτερη εκδοχή τους!    

 

 

 

Τα μπουκαλάκια των προϊόντων έχουν minimal αισθητική εμπνευσμένη από τα αγαπημένα μας apothecary bottles, ενώ οι ετικέτες τους δανείζονται το λευκό χρώμα που επικρατεί στα Salons της Sachajuan τα οποία, σημειωτέων, τα είχε σχεδιάσει ο διεθνούς φήμης αρχιτέκτονας Tomas Ericsson.  

 

 

 

 

Τα Sachajuan έχουν βραβευτεί από πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς ενώ διαρκώς πρωτοστατούν στα ρεπορτάζ αγοράς ως τα must-haves στην περιποίηση των μαλλιών.  

 

 

Μπορείς να τα βρεις και εδώ πλέον  

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.